Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet Basin Mixer

Straw

Faucet Basin Mixer Reka bentuk pengadun keran faucet Straw diilhamkan dalam bentuk tabung sedotan muda dan menyenangkan yang disertakan dengan minuman menyegarkan pada musim panas atau minuman panas pada musim sejuk. Dengan projek ini, kami ingin membuat objek reka bentuk kontemporari, gagah dan menyeronokkan secara serentak. Dengan mengandaikan baskom sebagai bekas, idea awal bertujuan untuk menekankan keran sebagai elemen hubungan dengan pengguna, sama seperti sedotan minuman adalah titik kontak dengan minuman.

Nama Projek : Straw, Nama pereka : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Nama pelanggan : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Faucet Basin Mixer

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.