Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pangsapuri Besar

Attractive Arc

Pangsapuri Besar Sarung ini adalah satu set pangsapuri lantai rata yang besar di tingkat atas. Kawasan pembinaannya seluas 260 meter persegi. Kumpulan pelanggan yang terletak oleh pemaju haruslah keluarga yang mempunyai lebih banyak populasi. Tetapi pemilik kes ini adalah keluarga yang terdiri daripada tiga orang. Jadi fungsi struktur asal yang disusun halus kelihatan remeh dan sempit. Mengikut ini, kami telah membuat perubahan yang agak besar pada susun atur keseluruhan ruang. Setelah melanggar mod susun atur keluarga konvensional. Sebagian besar kawasan fungsi telah kabur kecuali untuk kamar tidur, bilik mandi, dan lain-lain. Sementara itu, sebagai perumahan, dimiliki

Nama Projek : Attractive Arc, Nama pereka : Sheng Tao, Nama pelanggan : DEESEN.

Attractive Arc Pangsapuri Besar

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.