Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

5x5

Kerusi Kerusi 5x5 adalah projek reka bentuk khas di mana batasannya diakui sebagai cabaran. Tempat duduk dan bahagian belakang kerusi diperbuat daripada xilith yang sangat sukar dibentuk. Xilith adalah bahan mentah yang boleh ditemui 300 meter di bawah permukaan tanah dan disatukan dengan arang batu. Pada masa ini sebahagian besar bahan mentah dibuang. Dari sudut persekitaran, bahan ini menghasilkan sampah di permukaan bumi. Oleh itu, idea mengenai reka bentuk kerusi nampaknya sangat provokatif dan mencabar.

Nama Projek : 5x5, Nama pereka : Barbara Princic, Nama pelanggan : Sijaj Hrastnik.

5x5 Kerusi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.