Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Kalendar promosi laman web portal, goo (http://www.goo.ne.jp) adalah kalendar berfungsi dengan helaian untuk setiap bulan berubah menjadi poket yang membolehkan anda menyimpan dan mengurus kad perniagaan, nota dan resit anda. . Tema ini ialah Red String untuk menunjukkan ikatan antara goo dan penggunanya. Kedua-dua hujung poket sebenarnya dipegang oleh jahitan merah yang menjadi kemuncak reka bentuk. Kalendar dalam bentuk ekspresif yang menyenangkan, tepat untuk tahun 2014.

Nama Projek : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.