Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerongsang

Nautilus Carboniferous

Kerongsang Bros "Nautilus Carboniferous" meneroka geometri suci alam yang berkaitan dengan nisbah keemasan. Dengan menggunakan bahan berteknologi tinggi, kerongsang dibuat menggunakan lembaran komposit serat karbon 0.40mm / Kevlar dan komponen yang dibina dengan teliti dalam emas, paladium dan mutiara Tahiti. Sepenuhnya buatan tangan dengan perhatian penuh terhadap perincian, kerongsang mewakili keindahan alam, matematik dan hubungan antara keduanya.

Nama Projek : Nautilus Carboniferous, Nama pereka : Ezra Satok-Wolman, Nama pelanggan : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Kerongsang

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.