Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Pameran

Ideaing

Ruang Pameran Ini adalah dewan pameran perusahaan pada Minggu Reka Bentuk Guangzhou 2013 yang dirancang oleh C&C Design Co., Ltd. Reka bentuknya melupuskan ruang kurang dari 91 meter persegi, yang ditunjukkan oleh paparan skrin sentuh dan projektor dalaman. Kod QR yang dipaparkan di kotak cahaya adalah pautan web perusahaan. Sementara itu, para pereka berharap penampilan seluruh bangunan dapat membuat orang merasa penuh semangat, dan oleh itu menunjukkan kreativiti yang dimiliki oleh syarikat reka bentuk, yaitu "semangat kemerdekaan, dan gagasan kebebasan" yang disokong oleh mereka .

Nama Projek : Ideaing, Nama pereka : Zheng Peng, Nama pelanggan : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Ruang Pameran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.