Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

Baan Citta

Kediaman Konsep reka bentuk utama adalah untuk menciptakan Shambhala di Bumi - sebuah kerajaan mitos yang digambarkan sebagai "Tanah suci" dalam teks-teks Buddha kuno. Umat Buddha percaya bahawa penciptaan Shambhala adalah penciptaan syurga rohani utama. Salah satu aspek yang paling menenangkan dan mengejutkan dari reka bentuk Baan Citta adalah penggunaan warna. Secara konservatif, warna neutral adalah skema warna yang menonjol yang dipilih oleh pereka untuk kediaman moden. Baan Citta menunjukkan kemodenan kegembiraan warna pada palet neutral di tengah-tengah warna Bumi di alam semula jadi.

Nama Projek : Baan Citta, Nama pereka : Catherine Cheung, Nama pelanggan : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Kediaman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.