Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pejabat

Brockman

Reka Bentuk Pejabat Sebagai firma pelaburan yang berpusat di perdagangan perlombongan, kecekapan dan produktiviti adalah aspek utama dalam rutin perniagaan. Reka bentuk pada mulanya diilhamkan oleh alam semula jadi. Inspirasi lain yang jelas dalam reka bentuk adalah penekanan pada geometri. Unsur-unsur utama ini berada di barisan hadapan reka bentuk dan dengan itu diterjemahkan secara visual melalui penggunaan pemahaman geometri dan psikologi mengenai bentuk dan ruang. Untuk menjaga prestij dan reputasi bangunan komersial bertaraf dunia, arena korporat yang unik lahir melalui penggunaan kaca dan keluli.

Nama Projek : Brockman , Nama pereka : Catherine Cheung, Nama pelanggan : THE XSS LIMITED.

Brockman  Reka Bentuk Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.