Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Logistik Bandar

link

Sistem Logistik Bandar Link adalah sistem logistik bandar yang disegerakkan yang menggunakan infrastruktur pengangkutan awam yang ada. Sistem ini membolehkan pengedaran kargo yang lancar dan berterusan di bandar. Ini adalah rangkaian yang menghubungkan antara pusat penyatuan, ruang penyimpanan kejiranan dan perniagaan tempatan menggunakan armada kenderaan elektrik, robotik. Dengan mengikuti bas dan trem kenderaan menavigasi ke bandar tanpa mengganggu lalu lintas. Sistem Link memendekkan jarak pengedaran, dengan itu mengurangkan keperluan trak dan membuka alternatif penghantaran selama setengah batu terakhir.

Nama Projek : link, Nama pereka : Ayelet Fishman, Nama pelanggan : Ayelet Fishman.

link Sistem Logistik Bandar

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.