Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawasan Awam

Brieven Piazza

Kawasan Awam Inspirasi di sebalik reka bentuk ini adalah kasih sayang terhadap kesederhanaan dan wawasan abstraksi dan simbolisme Mondrian dengan sentuhan watak dan keaslian yang ditunjukkan dalam kaligrafi Square Kufic yang bersejarah. Reka bentuk ini adalah perwujudan perpaduan yang koheren antara gaya yang menganjurkan mesej bahawa ada kemungkinan mencampurkan gaya yang berbeza yang nampaknya bertentangan mengenai pemerhatian mata kasar sementara ketika menggali jauh ke dalam falsafah di belakangnya akan ada persamaan yang akan menghasilkan karya seni yang koheren yang menarik di luar pemahaman yang jelas.

Nama Projek : Brieven Piazza , Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Kawasan Awam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.