Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembaharuan Bandar

Tahrir Square

Pembaharuan Bandar Tahrir Square adalah tulang belakang sejarah politik Mesir dan oleh itu menghidupkan semula reka bentuk bandarnya adalah desideratum politik, persekitaran dan sosial. Pelan induk melibatkan menutup beberapa jalan dan menggabungkannya ke dataran yang ada tanpa mengganggu aliran lalu lintas. Tiga projek kemudian dibuat untuk menampung fungsi rekreasi dan komersial serta peringatan untuk menandakan sejarah politik moden Mesir. Rancangan itu mengambil kira ruang yang cukup untuk berjalan-jalan dan kawasan tempat duduk serta nisbah kawasan hijau yang tinggi untuk memperkenalkan warna ke bandar.

Nama Projek : Tahrir Square, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Pembaharuan Bandar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.