Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Struktur Tiang Tiang

Brackets

Struktur Tiang Tiang Reka bentuknya adalah penyelesaian teknikal untuk menyediakan sistem termodulasi untuk memulihkan ruang yang tidak berguna di bumbung di seluruh dunia sambil menyesuaikan diri dengan struktur sebelumnya setiap bangunan. Salah satu fungsi yang pelbagai adalah untuk menjimatkan elektrik. Ia juga dirancang secara estetik untuk berfungsi di pedalaman sama ada dengan pelapisan yang disediakan untuknya, dalam bahan atau kemasan yang berlainan, atau dengan perabot perabot seperti kaunter, meja dan partisi. Ia juga menyediakan sistem pemanas suria yang menjadikan ruang-ruang dapat dikekalkan secara energik.

Nama Projek : Brackets, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Struktur Tiang Tiang

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.