Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi

Cell

Meja Kopi Perabot ini bertujuan untuk meningkatkan kualiti dan estetika ruang dalaman dan menimbulkan masalah mengenai penggunaan dan pengeluaran besar-besaran. Projek ini terdiri daripada sel. Setiap sel sesuai dengan keperluan yang berbeza, tempat penyimpanan yang berbeza, dengan ukuran dan warna yang berbeza. Warna berinteraksi antara satu sama lain dan dengan ruang di mana mereka diletakkan. Meja kopi boleh berada di atas roda untuk mencapai kemudahan dalam pergerakan. Sekiranya tidak menggunakan roda, setiap sel boleh dipisahkan dari yang lain dan diletakkan sebagai meja sisi. Selain itu, sel dengan warna dan ukuran yang sama dapat diulang dan diletakkan di dinding.

Nama Projek : Cell, Nama pereka : Anna Moraitou, Nama pelanggan : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Meja Kopi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.