Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Permainan Kayu

BlindBox

Permainan Kayu BlindBox adalah permainan kayu yang menggabungkan teka-teki dengan permainan memori, dan menguatkan perasaan seperti mendengar dan menyentuh. Ini adalah permainan berdasarkan giliran untuk dua pemain. Pemain yang mengumpulkan guli sendiri sebelum pemain lain menang. Laci mendatar digerakkan oleh pemain untuk menyelaraskan lubang di tengahnya untuk membuat jalan menegak agar guli jatuh. Permainan ini memerlukan kemampuan berfikir strategik untuk menyekat lawan anda, memori yang baik untuk pergerakan yang betul dan perhatian yang tinggi untuk mengetahui di mana anda guli bergerak ke.

Nama Projek : BlindBox, Nama pereka : Ufuk Bircan Özkan, Nama pelanggan : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Permainan Kayu

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.