Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawasan Komersial & Ruang Menunggu Vip

Commercial Area, SJD Airport

Kawasan Komersial & Ruang Menunggu Vip Projek ini bergabung dengan tren baru dalam reka bentuk hijau Lapangan terbang di dunia, ia menggabungkan kedai dan perkhidmatan di dalam terminal dan membuat penumpang melalui pengalaman semasa dia berada. Trend Reka Bentuk Lapangan terbang GREEN menggabungkan ruang dengan reka bentuk aeroportuary yang lebih hijau dan lebih mampan, jumlah ruang kawasan komersial diterangi cahaya matahari semula jadi berkat fasad kaca monumental yang menghadap landasan. VIP Lounge dirancang dengan konsep reka bentuk sel organik dan pelopor. Fasad membenarkan privasi di dalam bilik tanpa menyekat pemandangan ke luar.

Nama Projek : Commercial Area, SJD Airport, Nama pereka : sanzpont [arquitectura], Nama pelanggan : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Kawasan Komersial & Ruang Menunggu Vip

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.