Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Runcit

Sport In Street

Runcit Kami memulakan reka bentuk dengan pelbagai papan mood yang menentukan bidang minat belia yang berbeza. Tema teknologi, rangkaian sosial, jalanan dan alam diadopsi untuk membuat kedai budaya jalanan. Bahan industri digunakan di semua perabot di seluruh kedai untuk membuat pandangan yang sejuk bersama dengan bahan semula jadi yang menghangatkan suasana yang berusaha untuk keseimbangan sensitif. Reka bentuk yang rumit menyebabkan kegembiraan di sudut-sudut tersembunyi di kedai. Papan paparan tinggi yang diletakkan di tengah membuat pelanggan ingin tahu dengan membawa kerahsiaan.

Nama Projek : Sport In Street , Nama pereka : Ayhan Güneri, Nama pelanggan : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Runcit

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.