Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengumpan Makanan

Food Feeder Plus

Pengumpan Makanan Food Feeder Plus bukan sahaja dapat membantu anak-anak makan sendiri, tetapi juga memberi kebebasan kepada ibu bapa. Bayi boleh menahannya sendiri dan menghisap dan mengunyahnya setelah anda menghancurkan makanan yang dibuat oleh ibu bapa. Makanan Feeder Plus dilengkapi dengan kantung silikon yang lebih besar dan fleksibel untuk memuaskan selera bayi yang semakin meningkat. Ini adalah makanan penting yang membolehkan anak kecil meneroka dan menikmati makanan pejal segar dengan selamat. Makanan tidak perlu disucikan. Cukup masukkan makanan ke dalam kantung silikon, tutup kunci penutup, dan bayi dapat menikmati makanan sendiri dengan makanan segar.

Nama Projek : Food Feeder Plus, Nama pereka : Kidsme, Nama pelanggan : kidsme.

Food Feeder Plus Pengumpan Makanan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.