Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Singki Berkembar

4Life

Singki Berkembar Singki Double 4Life bergantian di bilik mandi dengan bentuknya yang padat dan penggunaan fungsinya. Singki direka untuk memberi peluang kepada penggunanya untuk menggunakan produk sebagai lembangan tunggal dan lembangan berkembar pada masa yang sama. Dalam penggunaan lembangan tunggal, produk menyediakan kawasan rak yang besar; dalam penggunaan lembangan berkembar, rak dibatalkan dan lembangan baru terbentuk dan dengan cara ini lembangan dapat digunakan oleh dua orang pada masa yang sama. Dengan membatalkan aspek rak, rak yang tidak digunakan lagi dapat digunakan sebagai rak di perabot bilik mandi dengan elemen pemasangan yang disediakan ketika diminta.

Nama Projek : 4Life, Nama pereka : SEREL Seramic Factory, Nama pelanggan : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Singki Berkembar

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.