Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Tempo House

Rumah Kediaman Projek ini adalah pengubahsuaian lengkap rumah gaya kolonial di salah satu kawasan kejiranan yang paling menarik di Rio de Janeiro. Terletak di laman yang luar biasa, penuh dengan pokok dan tumbuh-tumbuhan eksotik (rancangan landskap asli oleh arkitek landskap terkenal Burle Marx), tujuan utamanya adalah untuk menggabungkan taman luaran dengan ruang dalaman dengan membuka tingkap dan pintu besar. Hiasan itu mempunyai jenama Itali dan Brazil yang penting, dan konsepnya adalah memakainya sebagai kanvas supaya pelanggan (pengumpul seni) dapat memaparkan karya kegemarannya.

Nama Projek : Tempo House, Nama pereka : Gisele Taranto, Nama pelanggan : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Rumah Kediaman

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.