Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Elektrik

Silence

Basikal Elektrik Silence adalah basikal konsep kawalan baru. Ia dirancang untuk memiliki organ deria sendiri di mana Karl H Studio menggunakan 4 teknologi, radar, LED, alat pengesan, dan komputer. Diam boleh memberitahu status semasa kepada mana-mana penunggang berdasarkan keadaan menunggang mereka sendiri. Yang benar, Karl Huang merancang Silence adalah untuk membuat basikal untuk dikhaskan untuk rakan-rakan bermasalah pendengaran untuk membantu mereka menjauhi bahaya. Walaupun mereka berada di dunia yang damai tanpa suara, mereka masih mempunyai hak untuk menikmati perjalanan tanpa keselamatan dan keselamatan.

Nama Projek : Silence, Nama pereka : Yi-Sin Huang, Nama pelanggan : Karl H Studio .

Silence Basikal Elektrik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.