Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Elektrik

Silence

Basikal Elektrik Silence adalah basikal konsep kawalan baru. Ia dirancang untuk memiliki organ deria sendiri di mana Karl H Studio menggunakan 4 teknologi, radar, LED, alat pengesan, dan komputer. Diam boleh memberitahu status semasa kepada mana-mana penunggang berdasarkan keadaan menunggang mereka sendiri. Yang benar, Karl Huang merancang Silence adalah untuk membuat basikal untuk dikhaskan untuk rakan-rakan bermasalah pendengaran untuk membantu mereka menjauhi bahaya. Walaupun mereka berada di dunia yang damai tanpa suara, mereka masih mempunyai hak untuk menikmati perjalanan tanpa keselamatan dan keselamatan.

Nama Projek : Silence, Nama pereka : Yi-Sin Huang, Nama pelanggan : Karl H Studio .

Silence Basikal Elektrik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.