Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Kompos

cellulose net tube

Pembungkusan Kompos Sebilangan sampah Jerman semakin melayang di Pasifik. Menggunakan bungkusan yang boleh terbiodegradasi tidak hanya membatasi pengaliran sumber fosil tetapi juga membolehkan bahan biodegradasi memasuki rantai bekalan. Verpackungszentrum Graz telah berjaya melangkah ke arah ini dengan mengembangkan jaring tubular menggunakan serat selulosa Modal yang dapat dikomposkan dari penipisan hutan di rumah. Jaring pertama kali muncul di rak pasar raya di Rewe Austria pada bulan Disember 2012. 10 tan plastik dapat disimpan oleh Rewe sahaja, hanya dengan menukar bungkusan untuk kentang organik, bawang dan buah sitrus.

Nama Projek : cellulose net tube , Nama pereka : Verpackungszentrum Graz, Nama pelanggan : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Pembungkusan Kompos

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.