Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tandas

Versus

Tandas Hidup kita adalah pencarian kesenangan dan keselesaan yang tidak pernah berakhir. Semua orang berusaha mencari keseimbangan terbaik antara fungsi dan reka bentuk dan jika kita mahu produk itu menjimatkan yang menjadikannya lebih sukar. Dengan wc saya yang rapat, saya berusaha mencari keseimbangan ini. Ia menggabungkan pendekatan dan teknologi baru untuk meningkatkan kecekapan, menjimatkan air dan bahan dan pada masa yang sama semua barang baik ini tersembunyi di bawah reka bentuk yang berani, monolit dan mewah.

Nama Projek : Versus, Nama pereka : Vasil Velchev, Nama pelanggan : MAGMA graphics.

Versus Tandas

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.