Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Bilik Mandi

Valente

Perabot Bilik Mandi Koleksi bilik mandi Valente yang diilhami oleh batu permata alam ini menawarkan kemewahan merancang bilik mandi anda dan menyesuaikan ruang dengan pelbagai kegunaan yang tersedia. Oleh kerana setiap batu berharga di alam ini unik, semua elemen perabot dari koleksi Valente mempunyai ukuran dan ukuran yang berbeza warna. Matlamat elemen-elemen ini direka dalam pelbagai ukuran dan warna adalah untuk membawa keindahan alam semula jadi di bilik mandi kita dan membawa irama, dinamisme ke bilik mandi.

Nama Projek : Valente, Nama pereka : Isvea Eurasia, Nama pelanggan : ISVEA.

 Valente Perabot Bilik Mandi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.