Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Wall-Hung Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wall-Hung Wc Dengan penambahan cleaRing yang inovatif, Isvea mengubah WC biasa menjadi B +, WC serbaguna yang dapat digunakan di tandas awam dan juga bilik mandi peribadi. B + WC mempunyai panci gantung yang lebih kecil dibandingkan dengan WC biasa. Bentuk padat bulatnya menawarkan penggunaan ruang yang berkesan. WC cleaRing B + yang baru tidak mempunyai pelek. Tanpa pelek tersembunyi, ini bermaksud tidak ada tempat untuk kuman bersembunyi. Reka bentuk kebersihan B + WC memudahkan membersihkan mangkuk yang mengurangkan penggunaan air serta keperluan menggunakan bahan kimia bilik mandi yang berbahaya bagi alam sekitar.

Nama Projek : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Nama pereka : Isvea Eurasia, Nama pelanggan : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wall-Hung Wc

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.