Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Majalah Interaktif Digital

DesignSoul Digital Magazine

Majalah Interaktif Digital Majalah Filli Boya Design Soul menerangkan pentingnya warna dalam kehidupan kita kepada para pembacanya dengan cara yang berbeza dan menyeronokkan. Kandungan Design Soul mengandungi bidang yang luas dari fesyen hingga seni; dari hiasan hingga penjagaan diri; dari sukan hingga teknologi dan bahkan dari makanan dan minuman hingga buku. Selain potret, analisis, teknologi terkini dan wawancara yang terkenal dan menarik, majalah ini juga merangkumi kandungan, video dan muzik yang menarik. Majalah Filli Boya Design Soul diterbitkan setiap suku tahun di iPad, iPhone dan Android.

Nama Projek : DesignSoul Digital Magazine, Nama pereka : NGM Turkey, Nama pelanggan : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Majalah Interaktif Digital

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.