Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Majalah Interaktif Digital

DesignSoul Digital Magazine

Majalah Interaktif Digital Majalah Filli Boya Design Soul menerangkan pentingnya warna dalam kehidupan kita kepada para pembacanya dengan cara yang berbeza dan menyeronokkan. Kandungan Design Soul mengandungi bidang yang luas dari fesyen hingga seni; dari hiasan hingga penjagaan diri; dari sukan hingga teknologi dan bahkan dari makanan dan minuman hingga buku. Selain potret, analisis, teknologi terkini dan wawancara yang terkenal dan menarik, majalah ini juga merangkumi kandungan, video dan muzik yang menarik. Majalah Filli Boya Design Soul diterbitkan setiap suku tahun di iPad, iPhone dan Android.

Nama Projek : DesignSoul Digital Magazine, Nama pereka : NGM Turkey, Nama pelanggan : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Majalah Interaktif Digital

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.