Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kotak Hadiah

Jack Daniel's

Kotak Hadiah Kotak hadiah mewah untuk Jack Daniel's Tennessee Whisky bukan sahaja kotak biasa termasuk sebotol di dalamnya. Pembinaan pakej unik ini dibangunkan untuk ciri reka bentuk yang hebat tetapi juga untuk penghantaran botol yang selamat pada masa yang sama. Terima kasih kepada tingkap terbuka yang besar yang dapat kita lihat di seluruh kotak. Cahaya yang datang secara langsung melalui kotak menyoroti warna asli wiski dan kesucian produk. Walaupun kedua-dua sisi kotak terbuka, kekakuan kilasan sangat baik. Kotak hadiah sepenuhnya terbuat dari kadbod dan dilapisi dengan matte penuh dengan elemen hot stamping dan embossing.

Nama Projek : Jack Daniel's, Nama pereka : Kantors Creative Club, Nama pelanggan : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Kotak Hadiah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.