Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Perimbangan antara tradisi dan kemodenan. Sasarannya adalah untuk merancang rangkaian produk yang unik untuk sebuah syarikat inovatif yang menjadikan dirinya sebagai pengeluar gula-gula berkualiti tinggi. Penyelesaiannya adalah kemasan mewah dan dicetak dengan kerajang panas dan kemasan berkilat tinggi. Konsep foto diilhamkan oleh gaya pralin klasik. Kumpulan sasaran yang lebih muda dan moden akan diberi perhatian dengan warna dan tipografi yang longgar. Pasukan reka bentuk gabriel telah menguasai keseimbangan dan pelanggan berpuas hati dengan kenaikan penjualan.

Nama Projek : Cavendish & Harvey, Nama pereka : Bettina Gabriel, Nama pelanggan : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.