Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gelang Pintar

June by Netatmo

Gelang Pintar JUNE adalah gelang pelindung cahaya matahari. Ini adalah gelang pertama yang mengukur pendedahan cahaya matahari. Ia disambungkan ke Aplikasi pendamping di telefon pintar pengguna, yang memberi nasihat kepada wanita kapan dan bagaimana melindungi kulit mereka setiap hari dari kesan cahaya matahari. JUNE dan aplikasi rakannya menawarkan ketenangan baru di bawah sinar matahari. June mengesan intensiti UV dalam masa nyata dan jumlah pendedahan cahaya matahari yang diserap oleh kulit pengguna sepanjang hari. Dicipta oleh pereka perhiasan Perancis Camille Toupet dengan semangat berlian dengan aspek berkilauan, JUNE boleh dipakai sebagai gelang atau sebagai bros.

Nama Projek : June by Netatmo, Nama pereka : Netatmo, Nama pelanggan : .

June by Netatmo Gelang Pintar

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.