Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Moon Curve

Cincin Dunia semula jadi terus bergerak kerana mengimbangi antara ketertiban dan kekacauan. Reka bentuk yang baik dibuat dari ketegangan yang sama. Kualiti kekuatan, keindahan dan dinamisme berpunca dari kemampuan artis untuk tetap terbuka terhadap lawan-lawan ini semasa tindakan penciptaan. Potongan selesai adalah jumlah banyak pilihan yang dibuat oleh artis. Semua pemikiran dan perasaan tidak akan menghasilkan kerja yang kaku dan sejuk, sedangkan semua perasaan dan tidak ada kawalan menghasilkan kerja yang gagal untuk mengekspresikan dirinya. Jalinan keduanya akan menjadi ungkapan tarian kehidupan itu sendiri.

Nama Projek : Moon Curve, Nama pereka : Mary Zayman, Nama pelanggan : Mary Zayman.

Moon Curve Cincin

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.