Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku Arca

Metric - Ganic

Bangku Arca Dengan Metric-Ganic Chen meneroka gagasan tentang bagaimana peradaban mencetak pengetahuan dan bagaimana manusia telah membentuk bumi untuk mencipta budaya dan sejarah - melalui lensa ini, bangku arca digali melalui kajian corak semula jadi dan matematik. Membezakan antara bentuk anorganik dan organik, penampilan kayu origami adalah perwakilan pengetahuan manusia berdasarkan perhitungan matematik, yang berbeza dengan butiran semula jadi oak putih yang mewakili hutan dan bumi.

Nama Projek : Metric - Ganic, Nama pereka : Webber (Ping-Chun) Chen, Nama pelanggan : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Bangku Arca

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.