Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Pemantauan Pesakit

Touch Free Life Care

Sistem Pemantauan Pesakit Tempat tidur lif bebas sentuhan dibuat dengan cip tertanam untuk memantau fungsi fisiologi. Pesakit dapat mengawal suhu tilam dan kedudukan tempat tidur mereka dengan antara muka intuitif tanpa perlu memanggil jururawat untuk tugas-tugas ini. Skrin ini juga digunakan oleh perawat untuk menyimpan rekod ubat dan cecair yang kemudian dihantar ke muka di stesen jururawat. Antaramuka di stesen jururawat menunjukkan dan memberi amaran mengenai perubahan parameter seperti suhu badan pesakit, tekanan darah, corak tidur dan tahap kelembapan. Waktu kakitangan yang banyak dapat dijimatkan menggunakan tlc.

Nama Projek : Touch Free Life Care, Nama pereka : nikita chandekar, Nama pelanggan : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sistem Pemantauan Pesakit

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.