Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Payung Led

NI

Payung Led NI merealisasikan harapan untuk perabot dengan cara yang berfungsi bukan hanya untuk satu fungsi. Menggabungkan payung dan obor taman secara inovatif yang disesuaikan untuk pasaran mewah, ia memuaskan orang dari siang hingga malam, di sebelah kerusi berjemur atau di sepanjang tepi sungai. Dengan OTC sensing jari proprietari (dimmer satu sentuhan), pengguna dapat mengawal kecerahan sistem pencahayaan 3 saluran dengan mudah secara berasingan. Dengan menggunakan pemacu LED 12V voltan rendah yang menghasilkan sedikit haba, NI menyediakan bekalan kuasa cekap tenaga untuk sistem dengan lebih daripada 2000pcs LED 0.1W.

Nama Projek : NI , Nama pereka : Terry Chow, Nama pelanggan : FOXCAT.

NI  Payung Led

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.