Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Payung Led

NI

Payung Led NI merealisasikan harapan untuk perabot dengan cara yang berfungsi bukan hanya untuk satu fungsi. Menggabungkan payung dan obor taman secara inovatif yang disesuaikan untuk pasaran mewah, ia memuaskan orang dari siang hingga malam, di sebelah kerusi berjemur atau di sepanjang tepi sungai. Dengan OTC sensing jari proprietari (dimmer satu sentuhan), pengguna dapat mengawal kecerahan sistem pencahayaan 3 saluran dengan mudah secara berasingan. Dengan menggunakan pemacu LED 12V voltan rendah yang menghasilkan sedikit haba, NI menyediakan bekalan kuasa cekap tenaga untuk sistem dengan lebih daripada 2000pcs LED 0.1W.

Nama Projek : NI , Nama pereka : Terry Chow, Nama pelanggan : FOXCAT.

NI  Payung Led

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.