Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Permainan Papan

Orbits

Permainan Papan Orbits adalah permainan papan berinspirasi ruang yang bertujuan untuk mengembangkan pemikiran strategik dan koordinasi tangan-mata. Ia meningkatkan kepintaran logik, kinestetik dan spasial. Permainan ini menawarkan pelbagai kombinasi yang tidak berkesudahan. Orbit sesuai untuk 2-4 pemain dan orang berumur 8 tahun ke atas. Matlamat permainan ini adalah untuk menstabilkan semua lekukan orbit tanpa menghubunginya dengan orang lain. Pergerakan yang betul adalah melepasi lengkung di atas atau di bawah lengkung stabil sebelumnya. Sekiranya terdapat hubungan dengan lekukan dengan yang lain, gilirannya berlalu ke pemain seterusnya. Rancang strategi anda dan jangan menghubungi lekuk!

Nama Projek : Orbits, Nama pereka : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Nama pelanggan : Orbits.

Orbits Permainan Papan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.