Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Label

Propeller

Label Baling-baling adalah koleksi minuman keras dari berbagai belahan dunia, yang dikaitkan dengan tema perjalanan udara dan pengembara juruterbang sebagai watak jenama. Ciri-ciri setiap jenis minuman terpapar melalui banyak ilustrasi, prasasti yang menyerupai lencana penerbangan dan sketsa yang berfungsi sebagai resipi koktel. Reka bentuk pelbagai aspek dilengkapi dengan pelbagai nada kerajang berwarna, lakuer, corak dan embossing yang berbeza.

Nama Projek : Propeller, Nama pereka : Asta Kauspedaite, Nama pelanggan : Stumbras.

Propeller Label

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.