Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Label

Propeller

Label Baling-baling adalah koleksi minuman keras dari berbagai belahan dunia, yang dikaitkan dengan tema perjalanan udara dan pengembara juruterbang sebagai watak jenama. Ciri-ciri setiap jenis minuman terpapar melalui banyak ilustrasi, prasasti yang menyerupai lencana penerbangan dan sketsa yang berfungsi sebagai resipi koktel. Reka bentuk pelbagai aspek dilengkapi dengan pelbagai nada kerajang berwarna, lakuer, corak dan embossing yang berbeza.

Nama Projek : Propeller, Nama pereka : Asta Kauspedaite, Nama pelanggan : Stumbras.

Propeller Label

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.