Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penyuntik Epinefrin

EpiShell

Penyuntik Epinefrin EpiShell lebih daripada sekadar alat perubatan dalam kehidupan seharian pembawa tetapi pembantu kehidupan yang mesra. Ini adalah penyelesaian yang berpusat kepada pengguna untuk pembawa penyuntik Epinephrine dengan tujuan untuk mengurangkan ketakutan pengguna untuk menggunakan penyuntik, untuk mengingatkan pesakit untuk membawanya setiap hari dan lebih intuitif untuk melakukan suntikan semasa kecemasan. Ia dilengkapi pengecas telefon bimbit bersepadu, sambungan Bluetooth, panduan suara dan cangkang luar yang boleh ditukar ganti. Melalui Aplikasi di telefon pintar, pengguna dapat dengan mudah menguruskan fungsinya, seperti IFU, sambungan Bluetooth, kontak Muncul dan Isi Ulang / Exp.

Nama Projek : EpiShell, Nama pereka : Hong Ying Guo, Nama pelanggan : .

EpiShell Penyuntik Epinefrin

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.