Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Pereka

Curly

Meja Pereka Meja serbaguna ini dirancang oleh pereka prinsip Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui dan Lorene Faure. Ia berfungsi sebagai elemen pusat dalam persekitaran dalaman. Bentuk keseluruhannya penuh dengan lekukan bergoyang-goyang, yang secara dramatis berbeza dengan meja simetri formal tradisional, sehingga menonjol sebagai potongan patung untuk menarik dan berinteraksi dengan pengguna. Lekuk kelihatan tidak sengaja pada pandangan pertama, namun setiap lekuk telah dirancang dengan teliti untuk mendorong berbagai posisi tempat duduk dan interaksi sosial.

Nama Projek : Curly , Nama pereka : Bean Buro, Nama pelanggan : Bean Buro.

Curly  Meja Pereka

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.