Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jubin Lantai

REVICOMFORT

Jubin Lantai REVICOMFORT adalah lantai yang boleh ditanggalkan dan boleh digunakan semula. Cepat dan senang digunakan. Sedia untuk digunakan. Sangat sesuai untuk pembentukan semula. Dalam satu produk, ia menggabungkan ciri-ciri teknikal jubin porselin seluruh badan, kelebihan ekonomi penempatan sederhana yang menjimatkan masa, kemudahan pergerakan dan penggunaan semula di ruang yang berbeza. REVICOMFORT boleh dilakukan dalam beberapa koleksi Revigr├ęs: pelbagai kesan, warna dan permukaan.

Nama Projek : REVICOMFORT, Nama pereka : Revigres, Nama pelanggan : Revigres.

REVICOMFORT Jubin Lantai

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.