Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

La Chaise Impossible

Kerusi Reka Bentuk Bersih Menarik. "Kerusi Mustahil" hanya berdiri dengan dua kaki. Ia ringan; 5 hingga 10 Kgr. Namun kuat untuk menyokong sehingga 120 Kgr. Ia mudah dibuat, cantik, kuat, kekal, tahan karat, tidak ada skru dan tidak ada paku. Ini modular untuk beberapa kedudukan dan penggunaan yang berbeza, karya seni, batu, sangat menyeronokkan, boleh dikitar semula dan mesra alam, diperbuat daripada tiub kayu padat dan aluminium, yang direka untuk bertahan selama-lamanya. (Strukturnya dapat dibuat dari bahan yang berlainan seperti plastik, logam, atau konkrit untuk tempat umum. Tempat duduk dalam tekstil atau kulit)

Nama Projek : La Chaise Impossible, Nama pereka : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Nama pelanggan : LeThermidor.

La Chaise Impossible Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.