Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

La Chaise Impossible

Kerusi Reka Bentuk Bersih Menarik. "Kerusi Mustahil" hanya berdiri dengan dua kaki. Ia ringan; 5 hingga 10 Kgr. Namun kuat untuk menyokong sehingga 120 Kgr. Ia mudah dibuat, cantik, kuat, kekal, tahan karat, tidak ada skru dan tidak ada paku. Ini modular untuk beberapa kedudukan dan penggunaan yang berbeza, karya seni, batu, sangat menyeronokkan, boleh dikitar semula dan mesra alam, diperbuat daripada tiub kayu padat dan aluminium, yang direka untuk bertahan selama-lamanya. (Strukturnya dapat dibuat dari bahan yang berlainan seperti plastik, logam, atau konkrit untuk tempat umum. Tempat duduk dalam tekstil atau kulit)

Nama Projek : La Chaise Impossible, Nama pereka : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Nama pelanggan : LeThermidor.

La Chaise Impossible Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.