Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Katalog Seni Grafik

Grafika ASP Krakow

Katalog Seni Grafik Album Jubli meraikan ulang tahun ke-45 Fakulti Seni Grafik di Akademi Seni Halus di Krakow. Ini menampilkan spektrum luas sorotan sekolah: karya seni guru dan pelajar, gambar arkib, garis masa pekerjaan guru, peta dengan bangunan akademi, indeks lulusan. Kelayakan: 3 bahagian berbeza; 5 penutup dilipat dua seperti beg bimbit cetakan kadbod tradisional; warna dan tajuk timbul pada sampul yang membangkitkan matriks percetakan logam; kesilapan percetakan yang dirancang dengan sengaja; jahitan yang dilekatkan dengan tulang belakang yang kelihatan ditutup dengan tali perut.

Nama Projek : Grafika ASP Krakow, Nama pereka : Aleksandra Toborowicz, Nama pelanggan : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Katalog Seni Grafik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.