Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Muzik Komposit

Celloridoo

Alat Muzik Komposit Celloridoo adalah alat muzik baru yang terdiri dari instrumen tali busur seperti Cello, dan Didgeridoo, instrumen angin sederhana Australia. Celloridoo sebagai kordofon yang dimainkan oleh busur diselaraskan pada perlima, dimulai dengan A3, diikuti oleh D3, G2, dan kemudian C2 sebagai tali terendah. Bahagian lain instrumen sebagai aerofon dipasang pada tombol C yang sesuai untuk pelbagai jenis muzik. Bahagian ini dimainkan dengan bibir yang terus bergetar untuk menghasilkan drone semasa menggunakan teknik pernafasan khas yang disebut pernafasan bulat.

Nama Projek : Celloridoo, Nama pereka : Aidin Ardjomandi, Nama pelanggan : Aylin Design.

Celloridoo Alat Muzik Komposit

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.