Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Blessed Child

Cincin Cincin Anak yang Diberkati adalah janji cinta: Baby Jamie memeluk hingga ke bahagian dalam cincin dan mempercayai nyawanya ke tangan ibu. Bayi diletakkan di punggungnya sambil menghisap ibu jarinya. Ini adalah penglihatan mental anaknya yang belum lahir yang ada dalam fikirannya. Cincin itu melambangkan ikatan kepercayaan antara bayi dan ibu tanpa syarat dan memberi penghormatan kepada kepercayaan ini. Baby Sam berada di puncak dunia, selamat, sihat dan bahagia. Pemakainya membawa bayi dengan bangga, menampilkan dirinya sebagai ibu yang yakin. Cincin itu adalah kumpulan yang mengatakan: "Percayalah, kamu disayangi!"

Nama Projek : Blessed Child, Nama pereka : Britta Schwalm, Nama pelanggan : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Cincin

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.