Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Untuk T-Shirt Edisi Terhad

Sneaker Freaker

Pembungkusan Untuk T-Shirt Edisi Terhad Diilhamkan oleh kotak pizza. Tugas untuk eskju adalah mencetak T-shirt terhad dengan ilustrasi yang awalnya dibuat untuk majalah kasut Jerman Sneaker Freaker. Pakej itu mesti berpatutan tetapi sejuk, buatan tangan dan mesra alam dengan rasa peribadi. Mereka membeli beberapa kotak kadbod, jenis yang terdapat di mana-mana di web dan merancang permukaannya dengan perubahan nilai nada dan warna merah yang kuat untuk meningkatkan kekuatan logo. Menggabungkan teknik analog dengan tipografi dan ilustrasi moden membawa jalan untuk mendapatkan penampilan yang unik itu.

Nama Projek : Sneaker Freaker, Nama pereka : eskju · Bretz & Jung, Nama pelanggan : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Pembungkusan Untuk T-Shirt Edisi Terhad

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.