Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Tulpi-seat

Kerusi Tulpi-design adalah studio reka bentuk Belanda dengan bakat untuk reka bentuk yang unik, asli dan suka bermain untuk persekitaran dalaman dan luaran, dengan fokus utama pada reka bentuk awam. Marco Manders mendapat pengiktirafan antarabangsa dengan kerusi Tulpi. Tempat duduk Tulpi yang menarik, akan menambah warna pada persekitaran apa pun. Ini adalah gabungan reka bentuk, ergonomi dan kesinambungan yang ideal dengan faktor keseronokan yang besar! Tempat duduk Tulpi dilipat secara automatik ketika penghuninya bangun, menjamin tempat duduk yang bersih dan kering untuk pengguna seterusnya! Dengan putaran 360 darjah, kerusi Tulpi membolehkan anda memilih pandangan anda sendiri!

Nama Projek : Tulpi-seat, Nama pereka : Marco Manders, Nama pelanggan : Tulpi BV.

Tulpi-seat Kerusi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.