Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kelab

Strech.me

Meja Kelab Strech.me club & coffee table adalah jawapan atas permintaan perabot pelbagai fungsi di kediaman moden. Pengguna digalakkan untuk membuat pelbagai kombinasi yang menentukan bentuk dan fungsinya sekarang. Dalam keadaan ditarik, ia menjimatkan ruang, sementara sambungan meja gelangsar boleh dilakukan di kiri dan kanan tanpa bahagian logam atau mekanisme tambahan - dari 80 hingga 150 cm. Dua elemen yang boleh dilanjutkan dapat dikeluarkan sepenuhnya dari struktur utama dan disusun semula sehingga secara bebas berfungsi sebagai elemen ruang serba boleh: bangku, meja tambahan, pasu pasu / surat khabar atau meja sisi katil.

Nama Projek : Strech.me, Nama pereka : Ivana Cvetkovic Lakos, Nama pelanggan : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Meja Kelab

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.