Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laci

Labyrinth

Laci Labyrinth by ArteNemus adalah laci yang penampilan seni binanya ditekankan oleh jalan keliling venirnya, yang mengingatkan jalan-jalan di sebuah bandar. Konsep dan mekanisme laci yang luar biasa melengkapkan garis besarnya yang kurang jelas. Warna kontras dari maple dan venir ebony hitam serta ketukangan berkualiti tinggi menunjukkan penampilan eksklusif Labyrinth.

Nama Projek : Labyrinth, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Labyrinth Laci

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.